Vezetőség

Bártfai Bálint
Bártfai Bálint
IT fejlesztési vezető

Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen végezte, majd olyan cégeknél dolgozott, mint az Agoda, a Sysfactor vagy a Facebook. 2021. szeptemberében csatlakozott az OTP Mobil Kft. IT részlegéhez, mint fejlesztési vezető.

Szenvedélye a felhasználók számára élvonalbeli megoldásokat kínáló rendszerek megépítése.

dr. Al-Absi Gáber Seif
dr. Al-Absi Gáber Seif
Ügyvezető helyettes, Kereskedelmi és SimplePay üzletág vezető

2013. óta az OTP Mobil Kft. üzletfejlesztési és értékesítési vezetője. Irányítása alatt történt többek között a SimplePay online fizetési rendszer, valamint a Telefonos POS applikáció fejlesztése, indulása.

Korábban több online vásárlást és értékesítést támogató vállalkozás alapításában, munkájában is részt vett. Tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen végezte, ahol doktori címet szerzett pénzügyi jogból.

Dunca János
Dunca János
Pénzügyi és kontrolling vezető

2018. novembere óta az OTP Mobil pénzügyi igazgatója. A Pécsi Tudományegyetem hallgatójaként szerzett Közgazdász diplomát. Már gyakornokként is olyan jelentős külföldi cégeknél dolgozott, mint a PricewaterhouseCoopers vagy a Southwark Credit Union.

Karrierje során jelentős tapasztalatra tett szert hitelkockázat- és cash-flow elemzőként, többek között a Morgan Stanley-nél és a Raiffeisen banknál.

Prém Dániel
Prém Dániel
Üzemeltetési vezető

2022-ben csatlakozott az OTP Mobil Kft. csapatához üzemeltetési vezetőként.
Az informatikai BSc és MSc diplomáját az Óbudai Egyetemen szerezte meg. A BSc diploma megszerzését követően tanítani kezdett az egyetemen. Az Operációs Rendszerek, Számítógép Hálózatok valamint az Informatikai Biztonság Alapjai tárgyak megreformálása is a nevéhez fűződik. Az egyetem mellett és után is folyamatosan képezte magát, részt vett CISSP vagy Cloud tréningeken, illetve a Malicious Software Analyzer képzésen is.

Több Európai Uniós kutatás és fejlesztési projekt is a nevéhez fűződik, például a „Magyarországi kritikus infrastruktúra védelmi kutatások” elnevezésűnek is vezetője volt.

Szabó Gergő
Szabó Gergő
Marketing és Simple termékfejlesztési vezető

2015. augusztusában csatlakozott az OTP Mobil-hoz, ahol kezdetben a kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgató csapatát erősítette.

Jelenleg a vállalat marketing és kommunikációs vezetője, illetve a Simple alkalmazás üzleti felelőse. 2021-ben beválasztották a Marketing&Media Magazin legsikeresebb hazai marketingszakembereket bemutató Top50-es rangsorába.

A nevéhez kötődik több sikeres termékbevezetéssel kapcsolatos, B2C kommunikációs, illetve B2B és edukációs kampányok menedzselése az online fizetéssel, a cég fintech megoldásaival kapcsolatban.

Weiner János
Weiner János
Ügyvezető helyettes, Back Office vezető
2013-ban csatlakozott az OTP Mobil Kft. csapatához, ahol a Simple applikáció kezdeti működési folyamatainak kialakításában segített, majd a SimplePay bevezetésével járó feladatokat látta el csapatával. 2019. óta pénzügyekért, HR-ért, kockázatkezelésért és ügyfélkezelésért felelős ügyvezető helyettes.

Korábban több online vásárlást és értékesítést támogató vállalkozás alapításában, munkájában is részt vett dr. Al-Absi Gáber Seiffel közösen.

Szenvedélye a digital payment, e-commerce, valamint a hidegháború időszakáról szóló nonfiction irodalom.