Szolgáltatások

Ismerd meg az OTP Mobil Fintech ökoszisztémát!

OTP Mobil szolgáltatások

Az OTP Mobil Fintech ökoszisztéma három alapvető alkalmazáson keresztül fedi le
az online kereskedők és vásárlók igényeit.

Simple by OTP

simple.hu

A Simple app egy olyan integrált, hazai fejlesztésű alkalmazás, amely egyetlen platformon keresztül kínál számos praktikus megoldást az élet különböző területeire, például a csekkbefizetésre, parkolásra, autópályamatrica- vagy koncertjegy-vásárlásra, biztosításkötésre, és még sok egyébre. Az alkalmazás másik különlegessége, hogy használata nem kötött semmilyen bankhoz, bármilyen kártyával működik szinte az összes okostelefonon.

Az együttműködő partnerek listája folyamatosan bővül, megtalálható köztük a Groupama Biztosító és a Hello Készülékbiztosítás is.

SimplePay

simplepay.hu

A SimplePay egy biztonságos és gyors fizetési megoldás kereskedőknek és vásárlóknak. A több ezer webshopban elérhető SimplePay szolgáltatás hátteret biztosít a pénzügyi tranzakciók végrehajtásához a Simple-fiók felhasználók számára – akár mentett kártyájukkal -, és egyéb online vásárlónak egyaránt.

Az Instant transzfer fizetési megoldásai különböző innovatív módszereket kínálnak a felmerülő igényekre, így QR-kóddal, Deeplinkkel vagy klasszikus netbank utalásos alapon is rendezhetik tartozásaikat a felhasználók. A kereskedők számára is rengeteg vállalkozássegítő funkció áll rendelkezésre, például valós idejű tranzakciókövetés, részletes analitikai és riportexportálási lehetőségek.

A tranzakciók biztonsági hátterét a nemzetközi szabványnak megfelelő OTP Bank protokollja, illetve az erős ügyfélhitelesítés garantálja.

SimpleBusiness

simplebusiness.hu

A SimpleBusiness egy hazai fejlesztésű alkalmazás, amely olyan saját üzletet vagy szolgáltatást üzemeltető kereskedőknek, vállalkozóknak segít, akik POS-terminál telepítése nélkül szeretnék biztosítani a kártyaelfogadást. Az alkalmazás használatával öt különböző fizetési módot kínálhatnak fel partnereink, köztük az érintéses fizetés lehetőségét is.

A SimpleBusiness ezáltal egy gyors, innovatív és költségkímélő megoldás a különböző szolgáltatást nyújtóknak.

Hírek

Csak a magyarok 2 százaléka gondolja azt, hogy minden rendben van az utakon
Csak a magyarok 2 százaléka gondolja azt, hogy minden rendben van az utakon

Türelem és empátia – két összetevő, amire nagy szükség lenne az utakon. Akár sofőrként, akár gyalogosként veszünk részt…

Mobilról mobilra: megérkezett a Simple app új készülékbiztosítása
Mobilról mobilra: megérkezett a Simple app új készülékbiztosítása

Az OTP Mobil már készülékbiztosítást is kínál a Simple alkalmazásban a Hello insurtech márkával való együttműködésnek köszönhetően. A…

Az újranyitás után is dübörög a mobilfizetés
Az újranyitás után is dübörög a mobilfizetés

Egyértelműen felgyorsította a digitalizációs folyamatokat a járvány. A mobilfizetés, a mobilparkolás, a BKK mobiljegy iránti kereslet is robbanásszerűen…