Szolgáltatások

Ismerd meg az OTP Mobil Fintech ökoszisztémát!

OTP Mobil szolgáltatások

Az OTP Mobil Fintech ökoszisztéma három alapvető alkalmazáson keresztül fedi le
az online kereskedők és vásárlók igényeit.

Simple by OTP

simple.hu

A Simple app egy olyan integrált, hazai fejlesztésű alkalmazás, amely egyetlen platformon keresztül kínál számos praktikus megoldást az élet különböző területeire, például a csekkbefizetésre, parkolásra, autópályamatrica- vagy koncertjegy-vásárlásra, biztosításkötésre, és még sok egyébre. Az alkalmazás másik különlegessége, hogy használata nem kötött semmilyen bankhoz, bármilyen kártyával működik szinte az összes okostelefonon.

Az együttműködő partnerek listája folyamatosan bővül, megtalálható köztük a Groupama Biztosító és a Hello Készülékbiztosítás is.

SimplePay

simplepay.hu

A SimplePay egy biztonságos és gyors fizetési megoldás kereskedőknek és vásárlóknak. A több ezer webshopban elérhető SimplePay szolgáltatás hátteret biztosít a pénzügyi tranzakciók végrehajtásához a Simple-fiók felhasználók számára – akár mentett kártyájukkal -, és egyéb online vásárlónak egyaránt.

Az Instant transzfer fizetési megoldásai különböző innovatív módszereket kínálnak a felmerülő igényekre, így QR-kóddal, Deeplinkkel vagy klasszikus netbank utalásos alapon is rendezhetik tartozásaikat a felhasználók. A kereskedők számára is rengeteg vállalkozássegítő funkció áll rendelkezésre, például valós idejű tranzakciókövetés, részletes analitikai és riportexportálási lehetőségek.

A tranzakciók biztonsági hátterét a nemzetközi szabványnak megfelelő OTP Bank protokollja, illetve az erős ügyfélhitelesítés garantálja.

SimpleBusiness

simplebusiness.hu

A SimpleBusiness egy hazai fejlesztésű alkalmazás, amely olyan saját üzletet vagy szolgáltatást üzemeltető kereskedőknek, vállalkozóknak segít, akik POS-terminál telepítése nélkül szeretnék biztosítani a kártyaelfogadást. Az alkalmazás használatával öt különböző fizetési módot kínálhatnak fel partnereink, köztük az érintéses fizetés lehetőségét is.

A SimpleBusiness ezáltal egy gyors, innovatív és költségkímélő megoldás a különböző szolgáltatást nyújtóknak.

Hírek

Így demokratizálta a fintech megoldásokat az OTP Mobil
Így demokratizálta a fintech megoldásokat az OTP Mobil

Egy évtized, több mint 130 millió tranzakció a Simple applikáción keresztül és mintegy 300 millió a SimplePay rendszerein keresztül. Csak néhány szám az idén 10 éves OTP Mobil által fejlesztett és üzemeltetett fizetési rendszerek életéből, amik döntő szerepet játszottak a hazai elektronikus és mobilfizetési kultúra elterjedésében. Ugyanakkor az OTP Csoport első fintech cége nem szeretne itt megállni, az idén megújult Simple alkalmazás újabb funkciókkal bővül, így a felhasználók a jövőben még több mindent intézhetnek a mobiltelefonjuk segítségével.

Vajon milyen változásokat hoz 2023 az autózási trendekben?
Vajon milyen változásokat hoz 2023 az autózási trendekben?

A Simple alkalmazás felhasználói körében végzett legújabb felmérésből kiderült, hogy a válaszadók majdnem fele több személygépjárművel is rendelkezik…

Már nem csak jó időben használjuk és a pénzt sem sajnáljuk a kerékpárra
Már nem csak jó időben használjuk és a pénzt sem sajnáljuk a kerékpárra

A magyar lakosság több mint fele rendelkezik kerékpárral vagy rollerrel. Az utóbbi négy évben folyamatosan emelkedett azok száma,…