Szolgáltatások

Ismerd meg az OTP Mobil Fintech ökoszisztémát!

OTP Mobil szolgáltatások

Az OTP Mobil a kereskedők és vállalkozók számára három fizetési megoldást kínál, illetve szélesebb körben a Simple alkalmazással teszi gördülékenyebbé a mindennapi ügyintézést.

Simple by OTP

Egyszerűbb mindennapok az app széles körű szolgáltatásaival!
simple.hu

A Simple app egy olyan integrált, hazai fejlesztésű alkalmazás, amely egyetlen platformon keresztül kínál számos praktikus megoldást az élet különböző területeire, például a csekkbefizetésre, parkolásra, autópályamatrica- vagy koncertjegy-vásárlásra, biztosításkötésre, és még sok egyébre. Az alkalmazás másik különlegessége, hogy használata nem kötött semmilyen bankhoz, bármilyen kártyával működik szinte az összes okostelefonon.

Az együttműködő partnerek listája folyamatosan bővül, megtalálható köztük a Groupama Biztosító és a Hello Készülékbiztosítás is.

SimplePay

Széleskörű fizetési megoldások a SimplePay-től, szinte minden igényre
simplepay.hu

Online fizetés:  Biztonságos és gyors fizetési megoldás kereskedőknek és vásárlóknak. A több ezer webshopban elérhető online fizetési szolgáltatás hátteret biztosít a pénzügyi tranzakciók végrehajtásához a Simple-fiók felhasználók számára – akár mentett kártyájukkal -, és egyéb online vásárlónak egyaránt.

POS-terminál: Bankkártya-elfogadás POS-terminállal bankfüggetlenül, hűségidő vállalása nélkül, gördülékeny online csatlakozási és szerződéskötési folyamattal. A kínálatban eltérő igényekre is található megfelelő készülék, így lehetőség nyílik asztali terminál, illetve hordozható terminál igénylésére egyaránt.

Telefonos POS: A SoftPOS funkciónak köszönhetően a vásárlók akár bankkártya vagy okoseszköz érintésével is fizethetnek Android készülékeden keresztül. Az érintéses fizetés összeghatártól függetlenül elérhető, az alkalmazás a PIN-kód biztonságos megadását is kezeli. Az alkalmazás segítségével ezen felül több fizetési opció is felkínálható a vásárlóknak: kétfajta linkes és kétfajta QR-kódos fizetési megoldást.

 

Hírek

Új területen erősít az OTP Mobil: a vállalat felvásárolta a HelloPayt
Új területen erősít az OTP Mobil: a vállalat felvásárolta a HelloPayt

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és…

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás
Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja[1], a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált…

Tudjuk, hogy kritikus a jelszavak cseréje, de mégsem tesszük meg
Tudjuk, hogy kritikus a jelszavak cseréje, de mégsem tesszük meg

Egy friss felmérés szerint bár a lakosság háromnegyede gondolja úgy, hogy meg kell változtatni bizonyos időközönként az online…