Prém Dániel

Elolvasom

2022-ben csatlakozott az OTP Mobil Kft. csapatához üzemeltetési vezetőként.
Az informatikai BSc és MSc diplomáját az Óbudai Egyetemen szerezte meg. A BSc diploma megszerzését követően tanítani kezdett az egyetemen. Az Operációs Rendszerek, Számítógép Hálózatok valamint az Informatikai Biztonság Alapjai tárgyak megreformálása is a nevéhez fűződik. Az egyetem mellett és után is folyamatosan képezte magát, részt vett CISSP vagy Cloud tréningeken, illetve a Malicious Software Analyzer képzésen is.

Több Európai Uniós kutatás és fejlesztési projekt is a nevéhez fűződik, például a „Magyarországi kritikus infrastruktúra védelmi kutatások” elnevezésűnek is vezetője volt.

Az OTP Mobil Kft.-ről
Az OTP Mobil Kft.-ről

Az OTP Bank 2013-ban azzal a céllal alapította OTP Mobilt, hogy a csoport fintech cége legyen. Az OTP Mobil három legismertebb szolgáltatása a Simple by OTP mobilalkalmazás, a SimplePay online fizetési megoldás és a 2020 szeptember óta elérhető, kifejezetten a KKV-k számára kialakított SimpleBusiness alkalmazás. A három szolgáltatásból álló Simple ökoszisztéma mára 2 millió felhasználó mindennapjait teszi egyszerűbbé. 

A Simple by OTP alkalmazásról
A Simple by OTP alkalmazásról

A Simple by OTP alkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű, integrált alkalmazás, amely a mobilfizetést ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással, mint például a köztéri parkolás fizetése, autópálya-matrica vásárlása, mozi- és koncertjegyek vásárlása vagy a bizosításkötés. Ingyenesen letölthető a Play Store-ból és az App Store-ból, szolgáltatófüggetlen, bármely bank által kibocsátott bankkártyával használható és szinte minden okostelefonra telepíthető.

A SimplePay online fizetési megoldásról
A SimplePay online fizetési megoldásról

A 2015 novemberében elindított fizetési megoldással már több ezer webshopban találkozhatnak a vásárlók és a Simple fiók segítségével akár pillanatok alatt fizethetnek a fiókban elmentett bankkártyájukkal. A kereskedőknek egyszerű és gyors integrációt kínál a szolgáltatás, amellett, hogy az online fizetésekhez köthető, legújabb technológiai megoldások közül választhatják ki a számukra megfelelő lehetőségeket.