SimplePay

simplepay.hu

A SimplePay egy biztonságos és gyors fizetési megoldás kereskedőknek és vásárlóknak. A több ezer webshopban elérhető SimplePay szolgáltatás hátteret biztosít a pénzügyi tranzakciók végrehajtásához a Simple-fiók felhasználók számára – akár mentett kártyájukkal -, és egyéb online vásárlónak egyaránt.

Az Instant transzfer fizetési megoldásai különböző innovatív módszereket kínálnak a felmerülő igényekre, így QR-kóddal, Deeplinkkel vagy klasszikus netbank utalásos alapon is rendezhetik tartozásaikat a felhasználók. A kereskedők számára is rengeteg vállalkozássegítő funkció áll rendelkezésre, például valós idejű tranzakciókövetés, részletes analitikai és riportexportálási lehetőségek.

A tranzakciók biztonsági hátterét a nemzetközi szabványnak megfelelő OTP Bank protokollja, illetve az erős ügyfélhitelesítés garantálja.

Hírek

Így demokratizálta a fintech megoldásokat az OTP Mobil
Így demokratizálta a fintech megoldásokat az OTP Mobil

Egy évtized, több mint 130 millió tranzakció a Simple applikáción keresztül és mintegy 300 millió a SimplePay rendszerein keresztül. Csak néhány szám az idén 10 éves OTP Mobil által fejlesztett és üzemeltetett fizetési rendszerek életéből, amik döntő szerepet játszottak a hazai elektronikus és mobilfizetési kultúra elterjedésében. Ugyanakkor az OTP Csoport első fintech cége nem szeretne itt megállni, az idén megújult Simple alkalmazás újabb funkciókkal bővül, így a felhasználók a jövőben még több mindent intézhetnek a mobiltelefonjuk segítségével.

Vajon milyen változásokat hoz 2023 az autózási trendekben?
Vajon milyen változásokat hoz 2023 az autózási trendekben?

A Simple alkalmazás felhasználói körében végzett legújabb felmérésből kiderült, hogy a válaszadók majdnem fele több személygépjárművel is rendelkezik…

Már nem csak jó időben használjuk és a pénzt sem sajnáljuk a kerékpárra
Már nem csak jó időben használjuk és a pénzt sem sajnáljuk a kerékpárra

A magyar lakosság több mint fele rendelkezik kerékpárral vagy rollerrel. Az utóbbi négy évben folyamatosan emelkedett azok száma,…